ИНФОРМАЦИИ
- Tomato Gaming Community моментално располага со SA-MP сервер односно со SA-MP клиент со моментална 0.3z верзија. Наскоро ќе биде отворен серверот со едни од најсовремените скрипти кои ќе ги користи самиот сервер направени од страна на Tomato Script Team.

Со почит Tomato Admin Team .
TOMATO PORTAL v0.1
Tomato Gaming Community порталот моментално е во бета односно во почетна фаза, на кој ќе се работи постепено и ќе се надоградува со нови работи на него.
Copyright © 2015 Tomato Gaming All Rights Reserved. Design by Leoo Stoimenov & Belmin Kicara